Easy krevetové špízy
Ingredience
- 16 červených krevet
 - 1 meloun
 - šťáva z limetky
 - olivový olej
 - sůl
 - 1 lžička černého pepře
 - 1 lžička zeleného pepře
 - 1 lžička červené papriky
 - 4 špejle
 - THOMY Sladkokyselá omáčka
 
Některé kombinace prostě dávají smysl! Co třeba krevety na špízu s grilovaným melounem? Ano, třeba tahle. A opravdu třaskavá tahle dvojice je, když si k ní dáte THOMY Sladkokyselou omáčku!
Postup:
- Krevety oloupejte, omyjte a navlečte na špejle. Dochuťte solí a pepřem a grilujte 3 minuty z každé strany. Hotové špízy pokapejte limetkovou šťávou a olivovým olejem.
 - Melou nakrájejte na plátky a odstraňte pecky. Následně ho potřete olejem a grilujte z každé strany 2 minuty. Meloun pak dochuťte citronovou šťávou a paprikou.
 - Hotové špízy podávejte společně s připraveným melounem a THOMY Sweet Sour omáčkou.
 
Máte po špízech meloun od ucha k uchu? Podělte se o svůj úspěch s ostatními gurmány na Instagramu nebo Facebooku s hastagem #LOVEthomy.