Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Image recipe

Mořský vlk, johoho!

  • 15m

Ingredience

  • 4 mořští vlci
  • 450 g mrkve
  • 1 čekanka
  • 3 lžíce olivového oleje
  • šťáva z jednoho citronu a jeho kůra
  • sůl, pepř
  • 2 větvičky rozmarýnu
  • 2 větvičky tymiánu
  • 3 větvičky bazalky
  • olej na smažení
  • THOMY Hořčičná omáčka s medem

Jestli jste fanoušci ryb, tak vám mořský vlk s bazalkou, mrkvovým salátem a THOMY medovou hořčicí nesmí proklouznout mezi prsty. Vzhůru na palubu, dálky volají!

Postup:

  1. Ryby ochuťte solí i pepřem a smažte z obou stran na rozpáleném oleji 8–10 minut, dokud nebudou křupavé. Do pánve přidejte také rozmarýn a tymián.
  2. Mrkev nakrájejte na tenké proužky a marinujte ve směsi z olivového oleje, soli, pepře, citronové kůry a šťávy z něj. Přidejte také lístky bazalky.
  3. Připravené ryby servírujte společně s marinovanou mrkví a THOMY Hořčičnou omáčkou s medem.

Splnilo jídlo vaše očekávání, a nebo dokonce předčilo? Tak ukažte tohoto vítěze také na svém Facebooku nebo Instagramu s hastagem #LOVEthomy.