Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Image recipe

Easy krevetové špízy

  • 15m

Ingredience

  • 16 červených krevet
  • 1 meloun
  • šťáva z limetky
  • olivový olej
  • sůl
  • 1 lžička černého pepře
  • 1 lžička zeleného pepře
  • 1 lžička červené papriky
  • 4 špejle
  • THOMY Sladkokyselá omáčka

Některé kombinace prostě dávají smysl! Co třeba krevety na špízu s grilovaným melounem? Ano, třeba tahle. A opravdu třaskavá tahle dvojice je, když si k ní dáte THOMY Sladkokyselou omáčku!

Postup:

  1. Krevety oloupejte, omyjte a navlečte na špejle. Dochuťte solí a pepřem a grilujte 3 minuty z každé strany. Hotové špízy pokapejte limetkovou šťávou a olivovým olejem.
  2. Melou nakrájejte na plátky a odstraňte pecky. Následně ho potřete olejem a grilujte z každé strany 2 minuty. Meloun pak dochuťte citronovou šťávou a paprikou.
  3. Hotové špízy podávejte společně s připraveným melounem a THOMY Sweet Sour omáčkou.

Máte po špízech meloun od ucha k uchu? Podělte se o svůj úspěch s ostatními gurmány na Instagramu nebo Facebooku s hastagem #LOVEthomy.