Mořský vlk, johoho!
2353 Cooked it
1 photo
Jestli jste fanoušci ryb, tak vám mořský vlk s bazalkou, mrkvovým salátem a THOMY medovou hořčicí nesmí proklouznout mezi prsty. Vzhůru na palubu, dálky volají!
Nutrition Facts
Per serving size
See All Nutrition Facts
See Less
-
sacharidy13.6 g
-
energie506.3 kcal
-
tuky20.7 g
-
vlákno4.7 g
sacharidy | 13.6 g |
energie | 506.3 kcal |
tuky | 20.7 g |
vlákno | 4.7 g |
proteín | 63.9 g |
Nasýtené tuky | 3.7 g |
sodík | 319.4 mg |
cukry | 5.9 g |
Ingredients
-
4 Portions
+
4 mořští vlci
Pstruh
450 g mrkve
mrkev
1 čekanka
čekanka
3 polévkové lžíce olivový olej
olivový olej

šťáva z jednoho citronu a její kůra
citronová šťáva
sůl a pepř
sůl
2 větvičky rozmarýnu
rozmarýn

2 větvičky tymiánu
tymián

3 větvičky bazalky
čerstvá bazalka
olej na smažení
slunečnicový olej
THOMY Hořčičná omáčka s medem
THOMY Hořčičná omáčka s medem