Mořský vlk, johoho!
2414 Cooked it
1 photo
Jestli jste fanoušci ryb, tak vám mořský vlk s bazalkou, mrkvovým salátem a THOMY medovou hořčicí nesmí proklouznout mezi prsty. Vzhůru na palubu, dálky volají!
Nutrition Facts
Per serving size
See All Nutrition Facts
See Less
-
sacharidy13.6 g
-
energie506.3 kcal
-
tuky20.7 g
-
vlákno4.7 g
| sacharidy | 13.6 g |
| energie | 506.3 kcal |
| tuky | 20.7 g |
| vlákno | 4.7 g |
| proteín | 63.9 g |
| Nasýtené tuky | 3.7 g |
| sodík | 319.4 mg |
| cukry | 5.9 g |
Ingredients
-
4 Portions
+
-
4 mořští vlciPstruh
-
450 g mrkvemrkev
-
1 čekankačekanka
-
3 polévkové lžíce olivový olejolivový olej
-
šťáva z jednoho citronu a její kůracitronová šťáva -
sůl a pepřsůl
-
2 větvičky rozmarýnurozmarýn
-
2 větvičky tymiánutymián -
3 větvičky bazalkyčerstvá bazalka -
olej na smaženíslunečnicový olej
-
THOMY Hořčičná omáčka s medemTHOMY Hořčičná omáčka s medem