Zapečený lilek
1539 Cooked it
1 photo
Ať už vám rozpůlený lilek připomíná válečnou galéru, parník, křižník Potěmkin nebo rybářský člun, do našich vod vplul recept, který není radno přehlédnout. Zhoupněte se na vlnách THOMY medové hořčice a vydejte se plnou parou vstříc chutím!
Nutrition Facts
Per serving size
See All Nutrition Facts
See Less
-
Sacharidy38.3 G
-
Energie404.7 kcal
-
Tuky23.7 G
-
Vlákno14.5 G
Sacharidy | 38.3 G |
Energie | 404.7 kcal |
Tuky | 23.7 G |
Vlákno | 14.5 G |
Protein | 15.1 G |
Nasycené tuky | 10.9 G |
Sodík | 1258.5 mg |
Cukry | 22.6 G |
Ingredients
-
4 Portions
+
4 lilky
lilek
4 rajčata
rajče
250 g feta sýra
sýr feta
sůl a pepř
sůl
1 snítka tymiánu
tymián
pár lístků petrželky
lístky plocholisté petržele
1 granátové jablko
Granátová jablka, syrová
2 lžíce olivového oleje
olivový olej
2 lžíce octa
bílý vinný ocet
THOMY Hořčičná omáčka s medem
THOMY Hořčičná omáčka s medem