Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Image recipe

Chřest s holandskou omáčkou

  • 20m

Ingredience:

  • 1,5 kg zeleného chřestu
  • 2 l vody
  • Sůl
  • Špetka cukru
  • 2 lžičky másla
  • 1 balení THOMY Holandská omáčka
  • Čerstvě mletý pepř a mořská sůl na ozdobu

 

Spojení čerstvého chřestu s holandskou omáčkou je zážitek, na který nikdy nezapomenete. Díky THOMY si můžete tuto delikátní kombinaci vychutnat snadno a rychle!

 

  1. Omyjte chřest, ořízněte dřevité konce a oloupejte spodní třetinu.
  2. Vodu se solí a špetkou cukru přiveďte k varu. Přidejte máslo i chřest a vařte 10 minut.
  3. Prohřejte THOMY Holandskou omáčku v menším hrnci.
  4. Chřest servírujte spolu s holandskou omáčkou a na talíři dozdobte pepřem a mořskou solí.

 

Náš tip:

K receptu se hodí také brambory připravené s rozmarýnem. A pokud dáváte přednost masu, obalte chřest plátky slaniny a místo vaření je osmažte na pánvi.