Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Image recipe

Salát s quinoou, granátovým jablkem a avokádem

  • 23m

Ingredience:

  • 60 g quinoy
  • 120 ml zeleninového vývaru
  • 50 g baby špenátu
  • 0,5 avokáda
  • 0,5 červené cibule
  • 2 lžíce semínek granátového jablka
  • 1 lžíce dýňových semínek
  • 60 ml THOMY dresinku s bylinkami

Postup:

1. Quinou opláchněte a dejte vařit se zeleninovým vývarem. Jakmile začne vývar vřít, snižte teplotu a nechte quinou dusit po dobu cca 15 minut.

2. Omyjte špenát a nechte ho okapat. Avokádo nakrájejte na plátky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké kroužky.

3. Smíchejte špenát s quinoou a s THOMY dresinkem s bylinkami.

4. Směs rozdělte do dvou misek a na vrch rozložte cibuli, avokádo a semínka granátového jablka.

5. Dýňová semínka krátce opražte na rozpálené pánvi a posypejte s nimi připravené saláty.