Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Image recipe

Salát s granátovým jabkem

  • 15m

Ingredience:

  • 6 plátků uzených kachních prsou
  • 2 fíky
  • 2 ks římského salátu
  • 2 lžíce semínek granátového jablka
  • 30 g piniových ořechů
  • 3 lžíce červeného octa
  • 2 lžičky THOMY hořčičná omáčka s medem
  • 6 lžíc rostlinného oleje
  • Sůl a pepř

 

Potřebujete důkaz, že na salát s příchutí exotiky nepotřebujete mnoho přísad? Tady je! Vyzkoušejte kombinaci uzených kachních prsou, fíků a naší skvělé THOMY hořčičné omáčky s medem. Budete se cítit jako na dovolené!

Postup:

1) Hlávkový salát očistěte a umyjte. Fíky nakrájejte na čtvrtky.

2) Smíchejte ocet, hořčici a rostlinný olej. Dochuťte solí a pepřem.

3) Smíchejte salát s fíky a zalijte připravenou zálivkou z červeného octa, THOMY hořčičné omáčky s medem a oleje. Vše posypejte semínky granátového jablka. Opražte na pánvi bez oleje piniové oříšky a přidejte k salátu. Poté podávejte spolu s kachními prsíčky. Dobrou chuť!